Basis

Soluta is een toonaangevend cloud-based customer service softwarepakket. Soluta wordt door de gebruikers geprezen voor zijn eenvoud en gebruiksgemak. Soluta is de makkelijkste en snelste manier om goede klantenservice te bieden. Onze oplossing is eenvoudig om te proberen, aan te schaffen en te implementeren.

Urenregistratie

Bij het aanmaken van een ticket of project moeten de werkzaamheden en uren bijgehouden worden. Algemene werkzaamheden kunnen de medewerkers in hun eigen uren registratie invullen. Het voordeel voor u als bedrijf is dat u altijd alle gewerkte uren in één overzicht heeft per medewerker. Hierdoor kunnen er nooit misverstanden ontstaan in de gewerkte uren van de medewerkers. Dit scheelt natuurlijk ook weer in de administratieve verwerking en kosten.

Relatiebeheer

In Soluta houdt u eenvoudig al uw relaties, prospects en gearchiveerde klanten bij. Op deze manier wordt het toewijzen van uren, tickets of projecten inzichtelijk. U kunt er voor kiezen uw relaties beperkte toegang te geven tot uw Soluta omgeving. Zij zien dan alleen wat er voor hen relevant is.

Koppeling met ERP

Het voordeel van Soluta is dat u alle gewerkte uren direct kunt exporteren naar uw boekhoudsysteem. Dit geeft uw bedrijf vele voordelen. U kunt besparen op uw administratiekosten, boekhoudkosten en personeelskosten. Het is een kwestie van exporteren en u heeft alles in een mooi overzicht staan voor uw boekhouding.

Werkt op tablets

Soluta werkt via mobiel internet. Via uw smartphone of tablet kunt u alle werkzaamheden volgen en uw uren bijhouden. Dit geeft voordelen aan medewerkers die veel buiten de deur zijn. Zij zijn in staat om alsnog alle werkzaamheden en uren bij te houden, maar wel van afstand.


  •  Pakket en prijs op maat
  •  Support door experts
  •  Inrichting in uw huisstijl
  •  Uitgebreide alerts
  •  Data veilig opgeslagen
  •  Precieze toegangscontrole
  •  Overal en altijd online
  •  Nieuwste technologie
Pakketten

Modules

U heeft zelf de keuze in de functionaliteiten die u wel of niet wilt gebruiken. Deze functionaliteiten komen als modules. Zo betaalt u nooit voor software met opties die u niet gebruikt. Daarnaast is onze vaste set van modules in de meeste gevallen toereikend voor uw bedrijf.

Zie ook 'Wat is Soluta?'