Wij zijn Technoberg

Maatwerk software- en webontwikkeling is één van de kerncompetenties van het dienstenpakket van Technoberg.

Door de jaren heen hebben wij Soluta als een van onze succesvolle concepten voor en met onze relaties opgebouwd en uitgebouwd. Zodoende is Soluta hét intranet van vele bedrijven geworden, waarin de informatie van de bedrijfsprocessen centraal staat. Soluta is meer dan alleen urenregistratie: het is een uitbreidbaar platform voor samenwerking en het delen van informatie.

Technoberg IT Services is een ISO 27001 gecertificeerde ICT Business Partner welke zich voornamelijk richt op het midden- en klein bedrijf. Onze klanten variëren van gemeentelijke- en semioverheidsinstellingen tot ZZP'ers en van multinationals en zorgaanbieders tot accountantskantoren en overige zakelijke dienstverleners.

Ons dienstenpakket bestaat onder andere uit:

  • Vertrouwd naar de Cloud: clouddiensten en 'het nieuwe werken' vanuit onze eigen datacenters in Nederland
  • IT Beheer & ondersteuning
  • VoIP telefonie
  • (Maatwerk) web & software development
  • ERP & CRM met Microsoft Dynamics NAV

Technoberg volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT, kantoorautomatisering en software- development zodat wij deze innovaties toegankelijk en betaalbaar kunnen maken voor het MKB. Op deze manier beschikken onze klanten altijd over de nieuwste ICT omgeving zonder extra kosten.

De combinatie van onze ervaring, individuele aandacht, flexibiliteit en communicatie waarborgen onze kwaliteiten. Techniek is natuurlijk een essentiële factor, dit is een ondersteuning van uw business en niet andersom.

Waarom moeilijk doen, als het eenvoudig kan? Wij hebben de oplossing.

www.technoberg.nl