Eén intranet voor uw gehele bedrijfsproces

Soluta is een online systeem waarin u al uw bedrijfsactiviteiten vastlegt. Denk hierbij aan urenregistratie en rapportage daarvan, maar ook aan de stand van zaken van lopende projecten. Heeft u een service desk of front-office? Dan handelt u uw klantvragen door middels van tickets af. Alle klanten en de werkzaamheden die u en uw medewerkers verrichten voor die klanten, komen samen in Soluta.

Soluta is een platform.

Dit betekent dat de software is uit te breiden met modules met de functionaliteiten die u nodig heeft. Een voorbeeld van zo'n module is Chatter, waarmee u meerdere chatboxen binnen uw bedrijf beschikbaar stelt voor een snelle en veilige informatie-uitwisseling. Gebruikt u modules niet? Dan neemt u deze niet af en betaalt u alleen voor de modules die u gebruikt. Een maatwerk-module is eenvoudig te ontwikkelen, zonder de hoge kosten voor het opzetten van een geheel nieuwe software oplossing.

Heeft u geen uitbreiding nodig maar is het vastleggen van uren voor uw klanten voldoende? Dan is het basispakket voor u voldoende.

Onze adviseurs zullen u altijd begeleiden in het maken van de juiste keuze. Bel ons direct, of neem contact op.

 

Voor wie?

Soluta is geschikt voor bedrijven vanaf 1 medewerker en is aan te sluiten op uw Cloudomgeving en boekhoud systeem of ERP pakket.

Soluta levert uw bedrijf vele voordelen op. In het kort sommen wij de voordelen voor u op:

Dit kan uw bedrijf jaarlijks veel geld besparen.

Soluta is eenvoudig in gebruik en verkrijgbaar voor een lage prijs per maand, bekijk de aantrekkelijke opties bij Pakketten.

 

Op zoek naar een digitale werkbon?

Misschien dat Infigo iets voor u is. Neem direct contact op voor een advies op maat, of bel ons: 0299 - 666 128.